Tja... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jorien Zeeuw van der Laan - WaarBenJij.nu Tja... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jorien Zeeuw van der Laan - WaarBenJij.nu

Tja...

Blijf op de hoogte en volg Jorien

03 April 2007 | Frankrijk, Parijs

Alweer een tijdje geleden dat ik heb geschreven....

Heb afgelopen week op een cateringlocatie van het hotel gewerkt. Een restaurantje ergens op een beurs. Lekker even een aantal dagen niet op het kantoor werken. Was erg leuk en goed voor mijn Frans omdat je ineens weer andere woordjes moet gebruiken..

Het begint hier nu ook lekker weer te worden. Er hing een laagdrukgebied hier(waardoor het in NL zo warm was) en hier dus koud. Nu betere voorspellingen. Volgende week komt MICHIEL, woehoehoe, heb er heel veel zin in! En daarna komt Leonie, JIPPIE, gaan we eens even haar 21e verjaardag onvergetelijk maken!

Verder weinig nieuws. Het is hier allemaal al gewoon zo gewoon zeg maar dat ik niet echt veel interessants heb te schrijven. Dus sorry Lies, hier moet je het weer even mee doen!

Succes met alles in NL, geniet van het mooie weer en Vrolijk Pasen alvast!

Xjorien

• 03 April 2007 - 19:47

Lenkie:

Hee lieverd,
    Zo te lezen gaat alles nog steeds zijn gangetje! Hier gaat ook alles goed hoor! Ben nu lekker Praeses he?! Haha.
    Dikke zoen, mylenk

• 04 April 2007 - 08:43

Wen:

Lieve Jo!!

Dank je voor je reactie op mijn site! Inderdaad erg leuk al die bezoekjes! Echt leuk dat Michiel al bijna komt, wordt vast super! En jammer he van dat slechte weer, was hier ook... Hopen dat het snel weer beter wordt!
    Op je werk dus ook alles goed? Wordt inderdaad al snel gewoon he..
    Nou heel veel succes de komende tijd weer en als we terug zijn gaan we inderdaad onze beide verjaardagen nog eens goed vieren!! (want heb die van jou natuurlijk ook gemist...)

Dikke kus Wen!

• 04 April 2007 - 12:22

Lies:

Misschien kan je even aangeven dat ik ook langs kom!!! WHOEHOEEE IS DAT EVEN GAAF!!!

• 04 April 2007 - 12:24

Lies:

trouwens mijn internet doet het weer.
    lien komt zo mn nieuwe kamer kijken.
    ga eens foto's zetten

• 05 April 2007 - 10:02

Marieke:

He zus,
    alles is alweer gewoon gewoon? Saai voor je verhalen en nog saaier voor jou... Ga maar lekker gekke dingen doen met Michiel. Hebben de thuisblijvers ook iets leuks om te lezen.
    Wij gaan maandag weer hockeyen met de familie. Zal aan je denken!
    x