Werken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jorien Zeeuw van der Laan - WaarBenJij.nu Werken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jorien Zeeuw van der Laan - WaarBenJij.nu

Werken

Blijf op de hoogte en volg Jorien

17 April 2007 | Frankrijk, Parijs

Hallo lieve schatten,

Hoe is het daar in NL? HIer gaat het goed, het zonnetje begint nu echt heet te worden en het werken gaat zn gangetje.
Deze week vervang ik iemand van het secretariaat, nu vooral bezig et post bezorgen, telefoontjes plegen voor mijn baas en een beetje mails schrijven voor hem.. Echt iets voor mij....

Volgende week weer op twee nieuwe afdelingen meekijken. Zo ga ik een aantal dagen met de banqueting manager meelopen en 2 dagen bij de 'economat'. Dat is de afdeling die alle leveranties regelt, zowel intern als extern!

Vorige week was Michiel hier, was echt fantastisch! Echt een beetje vakantie gevoel gehad en het was natuurlijk super om weer even bij elkaar te zijn! Overmorgen komt Lee en dan gaan we haar verjaardag eens even goed vieren! En heel veel leuke dingen doen

Hoe gaat het daar allemaal? Heel erg lekker weer heb ik vernomen? En hoe gaat het met studie? Baantjes? Liefdes? En vakanties???
Hoop snel weer van jullie te horen;

BISOU BISOU jorien

• 17 April 2007 - 08:40

Willem:

hier ver weg gaat alles prima,
    komend weekend voor de laatste keer skieen dit jaar, en niet zomaar maar in Whistler!,
    voor de rest vermaak ik me ook wel, alloewel ik niet werk;)

heel veel succes daar en natuurlijk ook heel veel plezier,

LATERSS

willem

• 17 April 2007 - 08:55

Tjard:

He die Jorien,

Leuk dat het allemaal goed gaat. Ook prima dat je de komende tijd weer wat uitdagingen voor je kiezen krijgt! Hier in 0031 gaat het prima. Ook fraai zonnetje en natuurlijk bbq aan het strand. Ben inmiddels werkende man, maar bevalt prima! Leuke opdrachten en leuke collegae.

Ik hoop dat je veel ervaring daar opdoet en veel belangrijker, dat je er heel veel plezier hebt!

grt Tjard

• 17 April 2007 - 08:57

Daf:

lieve jo!!!!
    ik mis je enorm!!!!!!!!!!!!!!!!!! fijn dat het zo leuk was met michiel! heb weer een nieuwtje dus ik ga weer even een mail tikken naar de bitches morgen!! heb nu ff weinig tijd..

meid ik denk aan je en kom maar snel terug ;)

lieve dikke knuf daf

• 17 April 2007 - 09:40

Lies:

he zus, ben blij dat het leuk was met michiel!! Hier gaat het allemaal lekker! Afgelopen weekend was het echt herlijk weer. Ben aan het aftellen voor ik naar je toe kan!! Heb er echt zin in, heel erg veel plezier met Lee!! Kus

• 17 April 2007 - 09:43

Josephine:

He lieve jorien!! zo te horen gaat alles goed met je!!! mooi!! Hier gaat ook alles goed!! ben hard aan de studie en verder niet zo heel veel aan het doen!!!

veel plezier nog!!

dikke kus

• 17 April 2007 - 10:05

Marieke:

He zus,

Ben vergeten hoe je eruit ziet... Heb je misschien wat leuke foto's op je site?
    x