Time flies when you're having fun!
Blijf op de hoogte en volg Jorien
18 Maart 2007 | Frankrijk, Parijs
Lieve allemaal,
Wat gaat de tijd snel... Ik ben hier nu al 8 weken met mijn stage bezig.
Ondertussen is er veel gebeurd. Ik werk voornamelijk op het bureau van de directie en houd me bezig met het in orde maken van de menu's voor de bar en het nieuwe restaurant.
Morgen begint mijn "formation" dit houd in dat ik bij verschillende afdelingen een aantal dagen ga meelopen om meer inzicht te krijgen in alle afdelingen die betrokken zijn bij de F&B van het hotel. Een goede kans om eens afdelingen te bekijken waar ik waarschijnlijk nooit zou gaan werken!
Ik heb Prins Albert ook al een keer gezien. Hij kwam in het hotel, iedereen heel gestresst alles netjes maken en toen, toen liep hij langs. Moest even navragen welke het ook al weer was, maar toch ik heb hem voorbij zien lopen en hij gaf een knikje mijn kant op... Of er stond een belangrijk persoon achter me, maar ik hou mezelf maar in de waanb dat het voor mij was!
Buiten het werken om is het ook echt fantastisch. Gister de hele dag in een dorpje in Italie geweest. Heel erg opvallend dat je in een ander land bent en dan ineens italiaans gaan praten! Aangezien ik in het hotel veel met de menu's bezig ben (die moeten ook in het italiaans) was het wel grappig om woorden te herkennen. Wie weet spreek ik straks ook nog een beetje italiaans buiten, "Il conte per favore" om.
Verder weinig nieuws! Oh ja, het is hier al 26 graden geweest en raad eens wie er die dag toevallig vrij was????
Hou jullie op de hoogte, ben blij dat ik internet heb op mn kamertje! Als iemand skype heeft, mijn naam is jorienzeeuw en dat lijkt me merveilleuix!!!
Bisou Bisou Jorien
Wat gaat de tijd snel... Ik ben hier nu al 8 weken met mijn stage bezig.
Bisou Bisou Jorien
18 Maart 2007 - 18:07
Lies:
zusje, je moet even je foto ruimte groter maken! kunnen we meer van je zien!! kus -
19 Maart 2007 - 08:27
Wen:
Hey Jo!
Leuk je gister weer even op msn gesproken te hebben! Hoop dat mijn internet hier snel weer gaat werken en ik gewoon weer met mijn eigen laptopje kan internetten, dan kunnen we namelijk ook skypen! Zo te lezen heb je het wel prima naar je zin daar! Leuk dat je in Italie bent geweest ook! Ik verwacht nu wel dat als je terug komt, je ook vloeiend Italiaans spreekt natuurlijk..haha!
Heel veel succes weer met werken deze week en ik spreek je zeker snel weer!
Dikke kus wen! -
28 Maart 2007 - 09:19
Lies:
oleeeeeeee ik kom 11 mei!!!! whoehoeeee!!
zet er weer eens een verhaaltje op!!
kus