Bezoek
Blijf op de hoogte en volg Jorien
21 April 2007 | Frankrijk, Parijs
Hallo allemaal,
Lekker weer in NL... En hier ook heeeeel erg lekker weer!
Lee is hier nu en we hebben gister de hele dag op het strand vertoeft. Daarna met onze bikini's in ons lijf gebrand gaan eten voor haar 21e verjaardag! Heerlijk champagne gedronken om te proosten op dr birthday! Pas om twaalf uur waren we klaar met eten en toen zijn we eens even de kroeg in gedoken! Een hoop gekken uitgelachen en met tranen in onze ogen de mensen belachelijk gemaakt! Ze verstaan ons toch niet en met een lach op je gezicht kan je iedereen belachelijk maken... WOEHOE, als vanouds dus in de kroeg geweest!
Vandaag voor de vierde x Monaco cultureel, was weer erg leuk! en het blijft een mooie stad. De tribunes en veiligheidsrekken voor de Grand Prix worden nu al opgebouwd. Gaaf om te zien dat zo'n stad daarvoor helemaal overhoop wordt gehaald. Denk dat dat echt fantastisch gaat worden. Lekker werken, net als met kerst in NL eigenlijk alleen dan in de volle zon!
Als ik in het paleis ga werken, maak ik wel even een fotootje met Albert erop, jaja. Hou me er niet aan...maar zal mn best doen!
Morgen heel vroeg op om zoveel mogelijk zon te pakken voordat lee weer gaat vliegen!
Volgende week komen mn oom en tante met hun baby, die week erna mn vader en Ellen en dan komt mn lieve zus lies die ik al eeuwen niet echt gezien heb!!!! JIPPie de pippie heb zin in al die bezoekjes!
Nou goed, ik laat het hierbij.
Bedankt voor alle reacties van vorige keer, was erg leuk om te lezen! Is ook de enige site die ik op mn werk kan bekijken!!
Liefs jorien
Lekker weer in NL... En hier ook heeeeel erg lekker weer!
Nou goed, ik laat het hierbij.
Liefs jorien
21 April 2007 - 18:55
Haha:
wist je wel dat jij visse-ogen hebt? ja echt hoor, ontzettende visse-ogen!
haha, daar moest ik héél even aan denken
veel plezier! en tot snel
kus -
21 April 2007 - 23:57
Ric:
Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar in het zonnege Monaco (kan volgens mij ook niet anders he...)
Ben je ook nog aan het werk? of alleen maar bezoekjes?? :P
Kus -
23 April 2007 - 07:38
Wen:
Hey lieve Jo!!
Zo te lezen ben je lekker aan het genieten daar?! Tijd vliegt zó voorbij he?! Leuk dat je nog meer bezoekjes krijgt! Is altijd gezellig natuurlijk..
Hier in Barca ook alles goed, afgelopen weekend ook bezoek gehad en volgend weekend weer, haha! Daarna over 2 weken alweer naar huis...
Nou heel veel plezier weer de komende tijd en we houden contact!!
Dikke kus! -
08 Mei 2007 - 20:09
Je Moeder:
heb eindelijk ontdekt dat je ook een site hebt...handig als je al weer bijna thuis bent.
trouwens alleen aan je telefoongebruik merk ik dat je in het buitenland zit, verder weinig verschil met amsterdam voor mijn gevoel...sms jes komen wat vroeger dan ik gewend ben. Als jij zonodig moet laten weten dat je een leuke dag had of in het paleis gaat werken hoef ik daar toch niet voor wakker te worden om 7.00 uur...
Ga lekker naar de schouwburg met mijn verjaardag...genoeg feestjes gehad de laatste weken. Als je terug bent weekend van 23 en 24 juni vrijhouden. Gaan we iets met elkaar doen...
18 e mei naar Rotterdam met Jaap, Lies, Marieke en Tjard eten, 19e naar Klaas Biltsche Hoek, die wordt 50. Dus toch weer een feestweekend.
We bellen na Lies haar bezoekje. Gezellig voor jullie. Dikke x