beetje lang geleden...
Blijf op de hoogte en volg Jorien
10 Maart 2007 | Frankrijk, Parijs
Lieve allemaal,
Beetje lang geleden dat ik een bericht hebt geplaatst, maar heb nu eindelijk internet op mn kamertje dus heel erg relaxed!
Alles gaat hier prima, heel veel gezelligheid met Lore en begin al met belgische woorden te praten. Gister met een zeer multiculturele groep op stap geweest, aan tafel engels, frans, nederlands en belgisch door elkaar.... Erg grappig en het was een gezellige avond! voor de gene die langskomen hier, ontdek steeds meer leuke kroegjes dus dat komt helemaal goed! Vorige week vrijdag de 26 graden al gehaald en ik was vrij dus heerlijk op het strand gelegen!
En nog leuker nieuws, ik heb voor het eerst sinds het oplopen van mijn blessure(een jaar geleden) weer hardgelopen!!! Liep echt met een glimlach over de boulevard... en daarna voelde ik me echt zooo blij!
Verder weinig nieuws.. Vind het leuk om de reacties te lezen en mails te ontvangen. Zu vanaf nu wat meer posten!
Mn adres is trouwens nog een keer... want komt niet altijd aan hier.
Le Descartes
82, Rue Barberis
06300 Nice
Jorien Zeeuw van der Laan, chambre 615
Tot snel, xxxxx
Mn adres is trouwens nog een keer... want komt niet altijd aan hier.
Le Descartes
82, Rue Barberis
06300 Nice
Jorien Zeeuw van der Laan, chambre 615
Tot snel, xxxxx
10 Maart 2007 - 17:06
Lies:
leuk zeg zus, dat adres. t gaat wel wat traag allemaal bij je... ben al een echte verpleegkundige trouwens, erg gaaf dus je volgende blessure mag je bij mij komen laten behandelen. gaaf dat je al weer rondjes kan rennen. heb vorige week mn eerste hockey training weer gehad, mn arme billetjes deden echt pijn de volgende dag. verder klinkt alles leuk bij je. kom maar snel weer op msn!! kus -
12 Maart 2007 - 08:08
Marieke:
He Jorien,
hier je andere zus. Klinkt erg goed allemaal.
Gelukkig schijnt hier de zon ook vandaag. Heerlijk! Ga je nu trainen voor de van dam tot dam??? Succes!
Dikke kus -
13 Maart 2007 - 10:24
Petra:
Hoii! Wat leuk allemaal zeg. En cool dat je weer kunt rennen. Ik ben trouwens ook aan het hardlopen weer, hier in paris, want ik slib echt dicht joh met al dat lekkere eten! Ik hoop dat je een keer naar Parijs kunt komen of wie weet ik een keer bij jou. Dan hebben we een hoop bij te kletsen! Dikke kus en veel plezier daar xxx