Foto's
Blijf op de hoogte en volg Jorien
04 Februari 2007 | Frankrijk, Parijs
De tweede week van mijn stage was ook echt weer super. Het hotel is super groot en er zijn genoeg dingen voor mij te doen.
Vanaf volgende week ga ik mij bezig houden met een marketingplan voor het verbouwen van de bovenste verdieping van het hotel. Erg leuk om te doen lijkt mij.
Gister heerlijk op een strandstoel op het strand een koffie zitten drinken. Lekker in het zonnetje en een betje gelandterfanterd over de markt!
Verder weinig nieuws. Heb wat foto's geplaatst!
Liefs Jorien
Verder weinig nieuws. Heb wat foto's geplaatst!
Liefs Jorien
04 Februari 2007 - 11:42
Leonie:
He jorien,
wat leuk die foto's!!! ziet er echt mooi uit daar met die blauwe zee :) als ik geld heb lijkt het me echt leuk om nog een weekje ofzo langs te komen... kus leonie -
04 Februari 2007 - 12:20
Willem Van Halteren:
he jorien,
ik wist niet dat jij in Frankrijk zat,
ik zit in Vancouver Canada, check mijn site: chillem.waarbenjij.nu
maar tof joh!, hoe lang blijf je daar??
groetjessss
willem -
04 Februari 2007 - 16:58
Willemijn:
Heey lief nichtje,
Wat ziet dat er heerlijk uit die blauwe zee. Ik ga sparen dan kom ik langs!! Hoe zijn de mensen met wie je werkt? Kan je echt al zonnen? Ik stuur je snel een lange mail,
Veel liefs en dikke kus,
Willemijn -
04 Februari 2007 - 20:44
Lies:
He zusje,
ziet er leuk uit die foto's plaats er nog maar wat meer als je tijd hebt. ik kom snel bij je langs!!
kus -
05 Februari 2007 - 08:14
Wendy:
Hey Jo,
Ik wist dus helemaal niet dat je ook zo´n site had... Heb de vorige berichten helemaal niet gehad!!! Fijn dat het allemaal beter gaat! En leuk die foto´s! Als ik volgend weekend in NL ben, dan ga ik je wel even bellen, was wel gezellig vorige keer he?!
Nou heel veel succes weer en we mailen/bellen/smsen snel weer!
Dikke kus wen -
07 Februari 2007 - 15:42
Daf:
schatje!!! wist helemaal niet dat jij zo een site had gek wijf!!! zie dat je lekker zit te vertoeven daar! we moeten ff wat meer gaan mailen en jij moet je adres sturen oke? kan ik posten!! mijn email daphnutje@hotmail.com
ik mis je....echt!
hopenlijk tot snel
liefs Daf -
08 Februari 2007 - 12:22
Jorien:
Wat leuk al die reacties! Ben nu aan het werk. Vele sites zijn geblokt, maar deze werkt wel! Mail snel weer een nieuw verhaal!
Nichie, zou tof zijn als je langs kan komen! Lee hoop dat er tijd is dat je komt!
Daf mail je heel snel, hoe was wintersporten?
Liefs jorien -
08 Februari 2007 - 12:53
Anouk:
Heeej jorien!
Wat super ziet het er allemaal uit! heb je t helemaal leuk daar? en super leuk dat marketingplan!
succes nog! dikke kus Nouk